“Prima verhuizers. Rotterdamse aanpak, niet moeilijk doen en aanpakken die hap! Het was bloedheet en benauwd op de verhuisdag maar geen onvertogen woord. En nog gelachen ook! Grote aanrader.”


M. Janssen, Utrecht

Laat u overtuigen door de referenties die klanten hebben achtergelaten op onze site.

Hieronder ziet u wat klanten, die u voor gingen zeggen over de service van Pack and GO.

REFERENTIES

“Niets dan lof voor Pack & Go. Snel, vakkundig, scherpe prijs.”


Dhr. Oude Vrielink, Helmond

“Prima en snel, ja dat kunnen ze wel! Ze waren vrijwel meteen beschikbaar en het verhuizen ging heel vlot. Het is zeker waard om zaken te doen met deze mensen.”


Dhr. de Jong, Schiedam

“Dankzij de jongens / mannen van Pack & Go is onze verhuizing zeer soepel en goed verlopen. Zoek niet verder, maar bel met Pack & Go als je een verhuisklus hebt. Jongens nogmaals hartelijk dank !!! Ps. alles over, zonder ook maar een enkele beschadiging !!! COMPLIMENTEN !!!”


Dhr. Adelaar, Montfoort

“Erg goede ervaring gehad met deze betrouwbare verhuizers! Erg aardige mensen die zeer voorzichtig waren met onze spullen. Alles gebeurde snel en efficiënt en het contact was heel prettig.”


Dhr. Voogt, Tilburg

“De verhuizing van mijn kostbare dressoirs is perfect verlopen! De jongens waren keurig op tijd en hadden de juiste spullen bij zich om de kasten goed te beschermen tijdens het vervoer. Niets dan lof - bedankt!”


Mevr. Thijssen, Eindhoven